Verzenden & Retourneren

Wij doen ons best om u bestelling binnen 1 a 3 werkdagen te verzenden.

Verzendkosten:
Nederland:

Brievenbuspakket €4,25
Pakket post € 6,75

Gratis afhalen op afspraak in Amerongen. (Afspraak maken via de mail info@villaspeelgoed.nl)

 

Annuleren

Onder de wet “kopen op afstand” bent u gerechtigd uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst kosteloos te annuleren mits het artikel in de originele verpakking,  zonder sporen van gebruik op uw kosten aan ons retour gezonden wordt. Villa speelgoed zal het al betaalde bedrag binnen 14 dagen aan u overmaken. Wenst u uw bestelling te annuleren dan verzoeken wij u daartoe een e-mail te sturen aan info@villaspeelgoed.nl. Uw orderannulering zal per e-mail bevestigd worden. U dient in uw schriftelijke annulering in ieder geval uw volledige naam en ordernummer te vermelden.

 

Retourneren

We proberen onze producten altijd naar tevredenheid af te leveren. Ben je toch niet tevreden over het product mag je deze altijd naar ons terugzenden. 

Onze producten mogen binnen 14 dagen vanaf de dag van ontvangst van de producten geretourneerd worden, mits ongebruikt.  Een retour dient altijd eerst aangemeld te worden via de mail: info@villaspeelgoed.nl
De kosten voor retourneren zijn voor de klant zelf en afhankelijk van de grote van het pakket. Het retour sturen van een product is voor eigen risico van de koper. 
Zodra de retourzending ontvangen en in goede staat verkeerd wordt het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug gestuurd op de rekening waar deze mee betaald is. Als het product beschadigd of niet in originele staat worden ontvangen, zullen wij het pakket wel aannemen maar worden de kosten van de beschadigingen in mindering gebracht.